Nieuws

Een bijzonder huwelijksaanzoek?

Diamonds are a girl’s best friend. Maar met een paar schoenen kan je veel vrouwen ook dolgelukkig maken. Waarom de twee niet combineren? Dat moet Maison Margiela gedacht hebben, want het van oorsprong Belgische modehuis brengt bijzondere trouwschoenen inclusief ring op de markt.

Wil jij je vriendin ten huwelijk vragen en is ze toevallig ook een echte schoenenfanaat? Leuk nieuws, want Maison Margiela brengt bijzondere trouwschoenen op de markt. Origineel huwelijksaanzoek: check!

De schoenen zijn verkrijgbaar in drie verschillende stijlen, genaamd Marry Me, Kiss Me en – om de een of andere reden – Leave Me. Er is voor iedereen wat wils, want de schoenen zijn beschikbaar in wit, rood en zwart. Al heeft elke stijl één ding gemeenschappelijk: een hak gemaakt van plexiglas waar ook een diamanten ring in zit. Je kan de schoenen online bestellen, voor een prijskaartje dat varieert van € 890 tot € 990.


Professioneel danseres opent showroom als weddingplanner

Wie trouwplannen heeft maar door de bomen het bos niet ziet, kan aankloppen bij Liefde voor Twee in de Langestraat 9 in Zandhoven. De uit Rusland afkomstige Olga Ivanova, professioneel danseres, opende er haar showroom als weddingplanner.

Olga Ivanova, die opgroeide in Moskou, begon al op haar 4,5 jaar te dansen. Ze is gespecialiseerd in Latijns-Amerikaans, ballroom en stijldansen. Ivanova haalde meerdere keren de halve finale in de Europese kampioenschappen. Vijftien jaar geleden bracht het dansen haar naar België. Hier werd ze enkele keren Belgisch kampioen.

Enkele jaren geleden was ze onder meer de danspartner van Tom Coninx en Wouter Van Bellingen tijdens Sterren op de Dansvloer op VTM. “Met Tom was het aangenaam werken, hij wílde echt leren dansen”, vertelt Olga, die perfect Nederlands spreekt. “Wouter was meer een prater dan een danser”, lacht ze.

Witte duifjes

Olga heeft in Merksem een dansschool, waar ze heel veel verloofden op privéles krijgt die een openingsdans voor hun trouwfeest willen instuderen. “Door in contact te komen met die koppeltjes, merk ik dat ze vaak onder keuzestress staan. Waar vind ik een leuke locatie in de buurt? Wie is een goede huwelijksfotograaf? Waar kan ik witte duifjes huren? Welke muziek of deejay zouden we kiezen? Hoe maak ik een originele uitnodiging? Ze vertrouwen me vaak toe dat ze die organisatie onderschat hebben. Spontaan begin ik dan altijd vanalles te regelen voor die koppeltjes. Mijn vriendin Tatiana, die in Zwijndrecht een kledingatelier heeft waar ze onder meer bruidsjurken ontwerpt en naait, moedigde me aan om huwelijksplanner te worden.”

Olga ging op cursus en besliste om haar droom samen met Tatiana te realiseren. In de Langestraat in Zandhoven vonden ze een leuk, ruim winkelpand voor hun showroom.

“Naast bruidskleding hebben we ook trouwschoenen en andere attributen. Met mijn achtergrond als professioneel danseres, vond ik het logisch om meteen ook zelfgemaakte trainings- en wedstrijdkleding te verkopen. Jong en oud vinden hier ook dansschoenen en allerhande handgemaakte juwelen en haarstukken voor het dansen.”

Wie Liefde voor Twee binnenstapt, kan ook originele geschenkjes voor een pasgehuwd stel kopen, van kleine bruidspoppetjes om op de taart te zetten tot tortelduifjes en gepersonaliseerde zeepjes, waarop je een foto kan laten drukken. “Die zeepjes worden door een vriendin uit Leuven gemaakt. Je kan ze net zo goed voor een geboorte of verjaardag cadeau geven.”

Tags : Trouwkostuum limburg – Trouwpak blauw – Smoking kopen – trouwpak aanbieding – Trouwkostuum outlet